top

banner up 02

 

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 20/01/2019

ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

     Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα και ώρα 5:30μ.μ.-8:30μ.μ., η Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΝ.ΣΥ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANICARAVELκαι παρά τις αντίξοες συνθήκες στην πόλη των ΑΘΗΝΩΝ (συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κλεισμένοι δρόμοι), η προσέλευση των φίλων Αιτ/νων ξεπέρασε κάθε προσδοκία των οργανωτών, αφού όχι μόνο γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, αλλά δημιουργήθηκε επιπλέον χώρος έξω από την αίθουσα, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Οι Αιτ/νες της Αττικής, τίμησαν με το παραπάνω την εκδήλωση και με την παρουσία τους, γέμισαν ασφυκτικά την μεγαλύτερη αίθουσα του ξενοδοχείου.

Την παρουσίαση έκανε η Γ. Γραμματέας του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ. κ Λίτσα Μπαμπάτσικου και το πρόγραμμα κύλισε ομαλά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε καθορίσει το Κ.Σ., ενώ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της τακτοποίησης των προσκεκλημένων, παρουσιάζονταν στις δυο οθόνες της αιθούσης, εικόνες από τα 30 χρόνια δράσης της ΠΑΝ.ΣΥ. καθώς και φωτογραφίες όλων σχεδόν των χωριών της Αιτ/νίας και των υπέροχων φυσικών τοπίων του νομού μας.

     Τα Κάλαντα τραγούδησαν όλα τα μέλη των χορευτικών ομάδων που συμμετείχαν στην εκδήλωση με ενορχηστρωτή τον Παναγιώτη Παππά.

     Ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Παναγιώτης Χολής, καλωσόρισε τους καλεσμένους με συναισθηματικό, ανθρώπινο, πηγαίο και αυθόρμητο λόγο. Αναφέρθηκε εν συντομία στη τριαντάχρονη πορεία της ΠΑΝ.ΣΥ και των ομοσπονδιών - πολιτιστικών συλλόγων των ετεροδημοτών, καθώς και για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το 2019 για τα 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της. Ανακοίνωσε την ίδρυση από την ΠΑΝ.ΣΥ. Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της και από 9:30πμ – 13:30μμ.

     Ο πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά πατήρ Βασίλειος Πόπης ευλόγησε την πίτα, που κόπηκε από τον πρόεδρο και μοιράστηκε στις ομοσπονδίες και στους προσκεκλημένους.

       Το κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε παρουσιάσεις παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. και των πολιτιστικών συλλόγων: Χαλκιοπουλιτών Βάλτου, Αριαδιτών Βάλτου, Μοναστηρακιωτών Ξηρομέρου, Στρανωμιτών Ναυπακτίας και Φλωριαδιτών Βάλτου, καθώς και βραβεύσεις Αιτωλοακαρνάνων για τις επιδόσεις τους, την ξεχωριστή τους δράση και την προσφορά τους στο νομό μας.

   Στους βραβευόμενους δόθηκαν τιμητικές πλακέτες ως αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών. Μέσα από τις βραβεύσεις η ΠΑΝ.ΣΥ, αναγνωρίζει και τιμά τις αξίες, τις αρχές, το έργο, την αγάπη και όποια προσπάθεια προάγει τον άνθρωπο, τη ζωή, τον πολιτισμό, τα γράμματα και προσφέρει υπηρεσίες στο νομό μας.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ:

  • Το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, για την κοινωνική του προσφορά και τη φροντίδα στα ευπαθή άτομα και ειδικά της τρίτης ηλικίας. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση στις οθόνες, καθώς και το ιστορικό του. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η Διευθύντρια κ. Παναγιώτα Ιορδάνου, από τον Α’ αντιπρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτρη Αρσένη. Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό το μέλος του Δ.Σ. της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου κ. Παρασκευόπουλος Γερμανός.
  • Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΕΑΣ, δεξιοτέχνης του κλαρίνου για την πολυετή προσφορά του στη δημοτική και λαϊκή μας παράδοση. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του έργου του και το βιογραφικό του ανέγνωσε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Φλωριαδιτών κ. Μάνθα Καραδήμα. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Σαλέας από το μέλος του Κ.Σ της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτρη Μασκλαβάνο.
  • Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για την ανιδιοτελή προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του σπουδαίου εθελοντικού της έργου. Το ιστορικό της εθελοντικής ομάδας ανέγνωσε η κ. Μάνθα Καραδήμα. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο ιδρυτής της κ. Διονύσης Τσιρόγλου, από το μέλος του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Άρη Σουφλή. Παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας που συγκίνησαν όλους τους καλεσμένους.
  • Η συγγραφέας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΜΥΡΛΗ,για το πλούσιο συγγραφικό της έργο και την προσφορά της στον πολιτισμό και τα γράμματα. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του πλούσιου συγγραφικού της έργου. Το βιογραφικό της ανέγνωσε η κ. Μάνθα Καραδήμα. Η κ. Σμυρλή παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από το Β’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτρη Αλεξανδρή.
  • Ο Καθηγητής εικαστικών, Πρύτανης Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας κ. ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,για την πολύτιμη προσφορά του στα γράμματα και τις τέχνες. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του πλούσιου εικαστικού του έργου. Το βιογραφικό του ανέγνωσε η Γ. Γραμματέας του συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Μελίνα Πλεξίδα. Ο κ. Χαραλάμπους παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από το μέλος του Κ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Βασίλη Μπουρνάζο.
  • Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ, αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης για τις μεγάλες διακρίσεις της σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο! Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση όλων των αθλητικών επιδόσεων της. Το βιογραφικό της ανέγνωσε η κ. Μελίνα Πλεξίδα. Η κ. Πλατανιώτη παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από το μέλος του Κ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Κώστα Λόη.
  • Η σκηνοθέτις κ. ΔΩΡΑ ΜΑΣΚΛΑΒΑΝΟΥ, για την πνευματική και πολιτιστική προσφορά της στις τέχνες. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του πλούσιου γεμάτο διακρίσεις σκηνοθετικού της έργου. Το βιογραφικό της ανέγνωσε η κ. Μελίνα Πλεξίδα. Η κ. Μασκλαβάνου παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Παναγιώτη Χολή.

    Τα χορευτικά των συλλόγων κατά σειρά εμφάνισης: Ο.Π.ΣΥ.Ξ., ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ, ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ, ΣΤΡΑΝΩΜΙΤΩΝ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ & ΦΛΩΡΑΔΙΩΤΩΝ, παρουσίασαν χορούς από Ρούμελη, Ήπειρο και Μακεδονία . Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεδίπλωσαν το χορευτικό τους ταλέντο και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Ήταν όλοι τέλειοι!!!

   Η ΠΑΝ.ΣΥ αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους, τους απένειμε τιμητικό βραβείο.      Για την Ομοσπονδία Πολιτιστικών ΣΥλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), το βραβείο παρέλαβε η κ. Μαρία Ματζάνα από τον πρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Παναγιώτη Χολή.

Για τον σύλλογο Χαλκιοπουλιτών το βραβείο παρέλαβε η Πολιτιστική Γραμματέας του συλλόγου Γωγώ Μαυροειδή από τον Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.ΒΑ κ. Χρήστο Σαλαούνη.

Για τον σύλλογο Αριαδιτών το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Διαμάντη από τον πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Τ κ. Δημήτρη Χριστόπουλο.

Για τον σύλλογο Μοναστηρακιωτών το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του συλλόγου Γωγώ Μακρυγιάννη από τον πρόεδρο της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κ. Δημήτρη Στεργίου.

Για τον σύλλογο Στρανωμιτών το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γρηγόρης Ταμπάκης από την Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Ν. κ. Δήμητρα Δημαδάμα.

Για τον σύλλογο Φλωριαδιτών το βραβείο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Μάνθα Καραδήμα από την Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.Ε.Μ. κ. Αγγελική Μπερερή.    

   Μοιράστηκαν σε όλους τους καλεσμένους, άνθη σε γλαστράκια, βασιλόπιτα, μελομακάρονα και προσφέρθηκαν καφές – χυμοί και cookies.

   Επίσης προσφέρθηκαν από την ΠΑΝΣΥ τριαντάφυλλα σε όλες τις κυρίες που παραβρίσκονταν στην εκδήλωση, που μοιράστηκαν από τους νεαρούς χορευτές του συλλόγου Φλωριαδιτών.

     Ήταν μια υπέροχη γιορτή σε οικογενειακή, πολιτισμένη ατμόσφαιρα, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον και με ανεβασμένα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, δείγμα της δουλειάς και της σοβαρότητας που συνηθίζει να παρουσιάζει η Συνομοσπονδία. Τα χορευτικά στο τέλος της εκδήλωσης ενώθηκαν όλα μαζί και χόρεψαν ανάμεσα στους καλεσμένους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους και όλοι μαζί δημιούργησαν ατμόσφαιρα γλεντιού.

     Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι θεσμών, όπως: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Βαρεμένος, οι βουλευτές Αιτ/νίας: κ. Μάριος Σαλμάς, κ. Κώστας Καραγκούνης, κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κ. Νώντας Λαμπρακάκης και του Δήμου Ζωγράφου κ. Χρήστος Κλαδευτήρας. Εκπρόσωποι κομμάτων, πρώην βουλευτές και υπουργοί, εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων, του δημοσιογραφικού χώρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, συγγραφείς και εκδότες.

     Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Πατέρα Βασίλειο Πόπη που ευλόγησε την πίτα, τον Αχελώο TVγια την κάλυψη της εκδήλωσης, τους φωτογράφους Γιώργο Τσέλιο (xiromeronews) και Σπύρο Μπενέκο (mpampiniin) για την φωτογραφική κάλυψη - προβολή της εκδήλωσης, τους δωροθέτες για τις προσφορές δώρων της λαχειοφόρου. Τις χορευτικές ομάδες για την άψογη επαγγελματική τους εμφάνιση και τις μεγάλες χορευτικές τους ικανότητες που παρουσίασαν, καθώς και τους συλλόγους τους, που επωμίζονται το οικονομικό βάρος της ενοικίασης των παραδοσιακών φορεσιών και την πληρωμή των χοροδιδασκάλων.

   Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: κ. Χάρη Μάλλιοκ. Χρήστο Σαλαούνη και κ. Θόδωρο Μασκλαβάνο που επωμίστηκαν το κόστος εκτύπωσης του 28σέλιδου προγράμματος που διανεμήθηκε σε όλους, καθώς και το μέλος του Κ.Σ. της ΠΑΝΣΥ κ. Δημήτρη Μασκλαβάνο για την δημιουργία και την επιμέλειά του.

   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ακούραστο και πάντα φιλότιμο Ευάγγελο Κ. Τσιούνη (Πρόεδρο του συλλόγου Χαλκιοπουλιτών) για την οργάνωση και επιμέλεια της παρουσίασης και τον συντονισμό των χορευτικών ομάδων.

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή να είναι όλες ευχάριστες και οι ομορφότερες, για τον καθένα ξεχωριστά και για όλα τα μέλη των οικογενειών μας.

Καλή χρονιά

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ                                                      ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ

Φωτογραφίες

pit_3.jpg IMG_2801.jpg IMG_2844.jpg
IMG_2858.jpg IMG_2805.jpg IMG_2861.jpg
IMG_2864.jpg IMG_2866.jpg IMG_2874.jpg
IMG_2874.jpg IMG_2880.jpg IMG_2882.jpg
IMG_2885.jpg IMG_2888.jpg IMG_2895.jpg
IMG_2896.jpg IMG_2901.jpg IMG_2902.jpg
IMG_2904.jpg IMG_2906.jpg IMG_2907.jpg
IMG_2908.jpg IMG_2913.jpg IMG_2918.jpg
IMG_2919.jpg IMG_2920.jpg IMG_2922.jpg
IMG_2924.jpg IMG_2925.jpg IMG_2930.jpg
IMG_2934.jpg IMG_2938.jpg IMG_2942.jpg
IMG_2943.jpg IMG_2948.jpg IMG_2952.jpg
IMG_2954.jpg IMG_2957.jpg IMG_2958.jpg
IMG_2972.jpg IMG_2976.jpg IMG_2980.jpg
IMG_2982.jpg IMG_2990.jpg IMG_2992.jpg
IMG_2995.jpg IMG_3000.jpg IMG_3005.jpg
IMG_3008.jpg IMG_3010.jpg IMG_3014.jpg
IMG_3019.jpg IMG_3023.jpg IMG_3024.jpg
IMG_3025.jpg IMG_3028.jpg IMG_3031.jpg
IMG_3033.jpg IMG_3034.jpg IMG_3036.jpg
IMG_3039.jpg IMG_3042.jpg IMG_3043.jpg
IMG_3044.jpg IMG_3046.jpg IMG_3048.jpg
IMG_3050.jpg IMG_3056.jpg IMG_3065.jpg
IMG_3067.jpg IMG_3068.jpg IMG_3070.jpg
IMG_3071.jpg IMG_3074.jpg IMG_3079.jpg
IMG_3081.jpg IMG_3084.jpg IMG_3085.jpg
IMG_3087.jpg IMG_3092.jpg IMG_3098.jpg
IMG_3096.jpg IMG_3114.jpg IMG_3121.jpg
IMG_3104.jpg IMG_3109.jpg IMG_3112.jpg
IMG_3118.jpg IMG_3132.jpg IMG_3133.jpg
IMG_3140.jpg IMG_3143.jpg IMG_3144.jpg
IMG_3147.jpg IMG_3150.jpg IMG_3151.jpg
IMG_3152.jpg IMG_3153.jpg IMG_3156.jpg
IMG_3163.jpg IMG_3165.jpg IMG_3167.jpg
IMG_3175.jpg IMG_3178.jpg IMG_3179.jpg
IMG_3182.jpg IMG_3188.jpg IMG_3190.jpg
IMG_3195.jpg IMG_3198.jpg IMG_3202.jpg
IMG_3207.jpg IMG_3210.jpg IMG_3212.jpg
IMG_3213.jpg IMG_3215.jpg IMG_3226.jpg
IMG_3228.jpg IMG_3285.jpg IMG_3307.jpg
IMG_3234.jpg IMG_3235.jpg IMG_3236.jpg
IMG_3245.jpg IMG_3291.jpg IMG_3294.jpg
IMG_3305.jpg IMG_3316.jpg IMG_3371.jpg
IMG_3372.jpg IMG_3377.jpg IMG_3383.jpg
IMG_3389.jpg IMG_3444.jpg IMG_3512.jpg
IMG_3429.jpg IMG_3447.jpg IMG_3455.jpg
IMG_3473.jpg IMG_3504.jpg IMG_3506.jpg
IMG_3521.jpg IMG_3518.jpg IMG_2820.jpg
     
     
     
     

 Χορευτικά

   Κάλαντα απο τα χορευτικά μας  
DSC_0079_1024x683.JPG DSC_0081_1024x683.JPG DSC_0082_1024x683.JPG
IMG_2961.jpg IMG_2964.jpg IMG_2969.jpg
     
   Χορευτικό Συλλόγου Αριαδιτών-Βάλτου  
DSC_0227_1024x683.JPG DSC_0228_1024x683.JPG DSC_0229_1024x683.JPG
DSC_0230_1024x683.JPG DSC_0231_1024x683.JPG DSC_0232_1024x683.JPG
DSC_0233_1024x683.JPG DSC_0235_1024x683.JPG DSC_0236_1024x683.JPG
IMG_3279.jpg IMG_3280.jpg IMG_3281.jpg
IMG_3297.jpg IMG_3299.jpg IMG_3300.jpg
     
  Χορευτικό Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Ξηρομέρου  
DSC_0242_1024x683.JPG DSC_0243_1024x683.JPG DSC_0244_1024x683.JPG
DSC_0272_1024x683.JPG DSC_0273_1024x683.JPG DSC_0275_1024x683.JPG
DSC_0276_1024x683.JPG DSC_0277_1024x683.JPG DSC_0279_1024x683.JPG
DSC_0280_1024x683.JPG DSC_0281_1024x683.JPG DSC_0282_1024x683.JPG
 IMG_3310.jpg  IMG_3350.jpg  IMG_3358.jpg
IMG_3352.jpg IMG_3353.jpg IMG_3354.jpg
IMG_3355.jpg IMG_3360.jpg IMG_3364.jpg
IMG_3366.jpg IMG_3367.jpg IMG_3358.jpg
     
   Χορευτικό Ο.Π.ΣΥ.Ξ  
DSC_0133_1024x683.JPG DSC_0135_1024x683 (2).JPG DSC_0140_1024x683.JPG
DSC_0142_1024x683.JPG DSC_0144_1024x683.JPG DSC_0146_1024x683.JPG
DSC_0147_1024x683.JPG DSC_0149_1024x683.JPG DSC_0150_1024x683.JPG
DSC_0152_1024x683.JPG DSC_0153_1024x683.JPG DSC_0154_1024x683.JPG
DSC_0155_1024x683.JPG DSC_0156_1024x683.JPG DSC_0157_1024x683.JPG
IMG_3058.jpg IMG_3060.jpg IMG_3061.jpg
IMG_3064.jpg IMG_3101.jpg IMG_3102.jpg
     
  Χορευτικό Συλλόγου Στρανωμιτών Ναυπακτίας
 
DSC_0278_1024x683.JPG DSC_0303_1024x683.JPG DSC_0304_1024x683.JPG
DSC_0305_1024x683.JPG DSC_0306_1024x683.JPG DSC_0307_1024x683.JPG
DSC_0311_1024x683.JPG DSC_0317_1024x683.JPG DSC_0319_1024x683.JPG
IMG_3424.jpg IMG_3432.jpg IMG_3435.jpg
     
  Χορευτικό Συλλόγου Φλωριαδιτών Βάλτου
 
DSC_0342_1024x683.JPG DSC_0343_1024x683.JPG DSC_0344_1024x683.JPG
DSC_0345_1024x683.JPG DSC_0346_1024x683.JPG DSC_0347_1024x683.JPG
DSC_0348_1024x683.JPG DSC_0350_1024x683.JPG DSC_0351_1024x683.JPG
DSC_0352_1024x683.JPG DSC_0353_1024x683.JPG DSC_0354_1024x683.JPG
DSC_0356_1024x683.JPG DSC_0357_1024x683.JPG DSC_0358_1024x683.JPG
DSC_0360_1024x683.JPG DSC_0361_1024x683.JPG DSC_0362_1024x683.JPG
IMG_3479.jpg   IMG_3487.jpg
IMG_3492.jpg IMG_3496.jpg IMG_3489.jpg
     
  Χορευτικό Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Βάλτου  
DSC_0080_1024x683.JPG DSC_0175_1024x683.JPG DSC_0181_1024x683.JPG
DSC_0182_1024x683.JPG DSC_0188_1024x683.JPG DSC_0189_1024x683.JPG
DSC_0194_1024x683.JPG DSC_0195_1024x683.JPG DSC_0197_1024x683.JPG
DSC_0200_1024x683.JPG DSC_0201_1024x683.JPG DSC_0204_1024x683.JPG
DSC_0205_1024x683.JPG DSC_0206_1024x683.JPG DSC_0210_1024x683.JPG
IMG_3184.jpg IMG_3186.jpg IMG_3208.jpg
IMG_3217.jpg IMG_3220.jpg IMG_3224.jpg
     
     

 Τιμητικές Βραβεύσεις Αιτωλοακαρνάνων 20/1/2019

 Το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, για την κοινωνική του προσφορά και τη φροντίδα στα ευπαθή άτομα και ειδικά της τρίτης ηλικίας. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση στις οθόνες, καθώς και το ιστορικό του. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η Διευθύντρια κ. Παναγιώτα Ιορδάνου, από τον Α’ αντιπρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτρη Αρσένη. Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό το μέλος του Δ.Σ. της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου κ. Παρασκευόπουλος Γερμανός.

DSC_0021_1024x683.JPG thumbnail_1 - Αντίγραφο.jpg IMG_3175.jpg

 Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΕΑΣ, δεξιοτέχνης του κλαρίνου για την πολυετή προσφορά του στη δημοτική και λαϊκή μας παράδοση. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του έργου του και το βιογραφικό του ανέγνωσε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Φλωριαδιτών κ. Μάνθα Καραδήμα. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Σαλέας από το μέλος του Κ.Σ της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτρη Μασκλαβάνο.

DSC_0224_1024x683.JPG DSC_0225_1024x683.JPG IMG_3247.jpg
IMG_3251.jpg IMG_3266.jpg IMG_3264.jpg

 Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-Ε.Ο.Ε.Δ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για την ανιδιοτελή προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του σπουδαίου εθελοντικού της έργου. Το ιστορικό της εθελοντικής ομάδας ανέγνωσε η κ. Μάνθα Καραδήμα. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο ιδρυτής της κ. Διονύσης Τσιρόγλου, από το μέλος του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Άρη Σουφλή. Παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας που συγκίνησαν όλους τους καλεσμένου

DSC_0253_1024x683.JPG DSC_0259_1024x683.JPG IMG_3321.jpg
IMG_3322.jpg IMG_3327.jpg IMG_3333.jpg
IMG_3334.jpg IMG_3340.jpg IMG_3346.jpg

Η συγγραφέας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΜΥΡΛΗ,για το πλούσιο συγγραφικό της έργο και την προσφορά της στον πολιτισμό και τα γράμματα. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του πλούσιου συγγραφικού της έργου. Το βιογραφικό της ανέγνωσε η κ. Μάνθα Καραδήμα. Η κ. Σμυρλή παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από το Β’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Δημήτρη Αλεξανδρή.

DSC_0287_1024x683.JPG IMG_3401.jpg DSC_0291_1024x683.JPG

 Ο Καθηγητής εικαστικών, Πρύτανης Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας κ. ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,για την πολύτιμη προσφορά του στα γράμματα και τις τέχνες. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του πλούσιου εικαστικού του έργου. Το βιογραφικό του ανέγνωσε η Γ. Γραμματέας του συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Μελίνα Πλεξίδα. Ο κ. Χαραλάμπους παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από το μέλος του Κ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Βασίλη Μπουρνάζο.

DSC_0293_1024x683.JPG DSC_0296_1024x683.JPG DSC_0299_1024x683.JPG
IMG_3412.jpg IMG_3413.jpg IMG_3421.jpg

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ, αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης για τις μεγάλες διακρίσεις της σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο! Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση όλων των αθλητικών επιδόσεων της. Το βιογραφικό της ανέγνωσε η κ. Μελίνα Πλεξίδα. Η κ. Πλατανιώτη παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από το μέλος του Κ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Κώστα Λόη.

DSC_0329_1024x683.JPG DSC_0333_1024x683.JPG IMG_3450.jpg

 Η σκηνοθέτις κ. ΔΩΡΑ ΜΑΣΚΛΑΒΑΝΟΥ, για την πνευματική και πολιτιστική προσφορά της στις τέχνες. Προβλήθηκε σχετική παρουσίαση του πλούσιου γεμάτο διακρίσεις σκηνοθετικού της έργου. Το βιογραφικό της ανέγνωσε η κ. Μελίνα Πλεξίδα. Η κ. Μασκλαβάνου παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Παναγιώτη Χολή.

DSC_0337_1024x683.JPG DSC_0339_1024x683.JPG IMG_3464.jpg